Tilbud!
,

1 cm. tyk Cortipan – Kork opslagstavle, 50×100 cm.

Original price was: 124 kr..Current price is: 99 kr..

Opgrader dit opslag med vores 1 cm tykke Cortipan kork opslagstavle. Hold dine noter organiseret og stilfuldt med denne holdbare og miljøvenlige løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 7174501329131537 Kategorier: ,

et personligt præg på din boligindretning. Med sine 50×100 cm kan du skabe et imponerende opslagsområde, hvor du kan organisere din hverdag eller vise dine yndlingsbilleder og -beskeder.

Kork er et fantastisk materiale, der ikke kun tilføjer en varm og naturlig følelse til dit hjem, men også er utroligt funktionelt. Med denne 1 cm tykke Cortipan opslagstavle har du et perfekt overflade til at fastgøre noter, billeder, ugeskemaer eller andre vigtige papirer. Korkens elastiske egenskaber gør det muligt at sætte nåle i tavlen uden at beskadige overfladen, så du kan ændre din opslagstavle så ofte du vil, uden bekymringer.

Denne opslagstavle er ikke bare praktisk, den er også bæredygtig, da korkproduktionen er en skånsom proces, der ikke kræver træning af træer. Ved at vælge kork bidrager du til at bevare vores skove og miljøet for fremtidige generationer.

Med dens elegante design og alsidige anvendelsesmuligheder er denne Cortipan opslagstavle den perfekte tilføjelse til ethvert rum i dit hjem, om det så er i køkkenet, kontoret, soveværelset eller gangen. Lad din kreativitet flyde frit og giv din boligindretning et personligt præg med denne smukke og funktionelle korkopslagstavle.

Kom og find ud af, hvorfor vores 1 cm tykke Cortipan opslagstavle er det ultimative valg for dem, der ønsker både stil og funktionalitet i deres hjem. Gør din hverdag lettere og din boligindretning mere charmerende med dette korkopslag, der vil være med til at sprede glæde og organisering i dit hjem. Skab dit eget opslagsområde med vores korkopslagstavle og oplev den utrolige magi ved at være velorganiseret og omgivet af skønhed hver eneste dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1 cm. tyk Cortipan – Kork opslagstavle, 50×100 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.